Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků
2012
Ing. Jan Pešta
Hluk v životním prostředí člověka je řešen v Zákoně č. 258/2000 Sb. a Nařízení vlády č. 272/2011 Sb., kde jsou stanoveny hygienické limity hluku. V článku jsou uvedeny některé hlukové limity a způsob jejich stanovení ve formě hlukových studií nebo měřením hluku.
hlukové limity a měření hluku
Vybíráme z našich referencí

Odborné posouzení stavu a následné vypracování projektové dokumentace pro územní řízení a stavební povolení rekonstrukce střechy výrobní haly. Řešení vyžadovalo komplexní přístup s ohledem na náročné parametry vnitřního prostředí z hlediska teploty, vlhkosti a hluku, s ohledem na statiku a s ohledem na požadavek provedení rekonstrukce za provozu výroby.

rekonstrukce střechy výrobní haly v Jirkově

Vybíráme z našich publikací
DEKTIME 2015/Sborník konference DEN STAVAŘŮ 2015
DEKTIME 2015/sborník

Číslo vyšlo při příležitosti odborné konference DEN STAVAŔŮ 2015 jako sborník přednášek většiny příspěvků prezentovaných na konferenci. Prezentace a PDF verze článků jsou k dispozici pouze uživatelům registrovaným v programu DEKPARTNER. Některé z článků jsou nebo budou uvedeny v sekci Odborné články.