Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2012
Ing, Zdeněk Plecháč

V dubnu 2011 vešlo v platnost nové Nařízení evropského parlamentu a rady 305/2011, které nahradilo Směrnici 89/106 vztahující se na stavební výrobky. Směrnice je hlavním dokumentem, kterým se řídí uvádění stavebních výrobků na trh EU.

Nové Nařízení CPR 305/2011

 

Vybíráme z našich referencí

Pro projektovaný soubor bytových domů v Hradci Králové jsme řešili hlukovou studii pro účely územniho řízení. Na základě kalibračního měření hluku v lokalitě a statistických dat o intenzitě dopravy, jsme posuzovali  hlukovou situaci ze silniční a železniční dopravy před fasádami projektovaných objektu. Dále pak hluk z nově projektovaných stacionárních zdrojů na okolní i vlastní chráněné objekty.

Soubor bytových domů Farářství, Hradec Králové
Vybíráme z našich publikací
dektime 2019-01 MILIÓNOVÁ SANACE SUTERÉNU RODINNÉHO DOMU
Ing. Jan Matička
Majitelé rodinného domu poptali u stavební firmy rekonstrukci suterénu svého domu. Suterén byl značně zasažen vlhkostí, podlahy suterénu byly vyduté a poškozené. Stavební firma se nepustila do bezhlavého oceňování výměny podlah a opravy omítek, požadovala posoudit příčiny stavu suterénu a podrobný projekt s odstraněním poruch a jejich příčin ve všech souvislostech.