Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2007
Ing. Viktor Zwiener, Ph.D., Ing. Vladimír Vymětalík

Jeden z hlavních prvků regenerace panelových domů je výměna starých dosluhujících oken za okna nová s lepšími tepelnětechnickými vlastnostmi a s možností regulace větrání. Toto opatření je důležité vnímat v širších souvislostech, a to nejen z hlediska energetiky, ale také z hlediska hygienických požadavků.

panelák

Vybíráme z našich referencí

Pro objednatele bylo v rámci dotačního titulu Nová zelená úsporám vypracována revitalizační energeticko ekonomická studie s optimalizací a vyhodnocením vhodných variant na jejíž základě bylo přistoupeno k realizaci zateplení objektu. Byl vypracován energetický posudek, projektová dokumentace a podklady pro následné vyregulování otopné soustavy. Zároveň jsme prováděli autorský dozor při vlastní realizaci. Součástí dodávky prací byla rovněž kompletní administrace dotace.

Bytový dům Bělocerkevská
Vybíráme z našich publikací
POLYDEK
polydek 2013
Příručka obsahuje všechny informace pro navrhování a správnou aplikaci systému POLYDEK (tepelná izolace z rovných dílců nebo spádové klíny z pěnového expandovaného samozhášivého stabilizovaného polystyrenu s nakašírovaným asfaltovým pásem).
stáhnout POLYDEK